top of page

להניע אנשים, גם בזמנים מורכבים

  • תמונת הסופר/ת: outdoor2028
    outdoor2028
  • 11 באוק׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 19 באוג׳ 2025



להדליק מוטיבציה אמיתית – גם בזמנים קשים

בימים אלה, כששגרת החיים והעבודה נפגעת בשל לחצים חיצוניים, חוסר ודאות, ומצב לא פשוט בארץ, כל מנהל וצוות עובדים ניצבים בפני אתגר משמעותי: כיצד לשמר מוטיבציה פנימית ולהניע אנשים לפעולה אמיתית.

צוות עובדים סדנאות לשיפור מוטיבציה
בסיום סדנת פיתוח מנהלי צוותים

לחצים, שחיקה ושגרה שוחקים את האנרגיה הפנימית של העובדים. ציפיות גבוהות, בלי תמיכה אמיתית, עלולות לגבות מחיר נפשי כבד, להוריד את הפרודוקטיביות ולהשפיע על איכות העבודה. המקל והגזר, הבונוסים או האיומים, עובדים לרוב רק לטווח קצר – והמחיר הרגשי עשוי להיות גבוה יותר.

בסדנאות ODT למנהלים וצוותים של צל הדרך אנחנו יוצרים מרחב שבו העובדים יכולים להתחבר למוטיבציה פנימית אמיתית: לגלות את המשמעות בעשייה, להבין את תרומתם האישית, ולחוות הצלחה שמבוססת על עצמם ולא על חיזוקים חיצוניים.

באמצעות סימולציות משחק חווייתיות, מסלולים רגליים, רכיבה על אופניים, קייקים או ג’יפים בשטח – נבנה חוויה שמערב גוף, מחשבה ולב. הפעילויות מותאמות למציאות הישראלית של היום: עם מודעות ללחצים החיצוניים, אך עם דגש על חיזוק הקבוצה, יצירת אמון, ושימור אנרגיה חיובית גם בתנאים מורכבים.

בסדנה אחת או יותר, המנהלים והצוותים לומדים להדליק מחדש את המוטיבציה הפנימית, להניע עובדים ולחזק פרודוקטיביות – גם מול אתגרים קשים, וגם כשהמציאות דורשת יצירתיות, גמישות ועוצמה נפשית.

מנהלים יקרים – אם אתם רוצים שהצוות שלכם ימשיך לפעול, ליצור, ולהצליח למרות המורכבויות, עכשיו זה הזמן לתת להם את הכלים לחיבור מחדש למוטיבציה פנימית.

תגובות


bottom of page